A programról

Az érkezést követően létszám ellenőrzést és sorakozót tartunk. A műveleti területen csupán a résztvevők lehetnek jelen. Minden mozzanat katonai protokoll szerint történik. Ismertetjük a baleseti, biztonsági rendszabályokat és a végrehajtás részleteit, melyet ünnepélyes zászlófelvonás követ.

Bemelegítésként közösen pályabejárást tartunk, amelynek során mindenki lehetőséget kap a technikai akadályok kipróbálására is.

A csapatok vezetőket választanak maguk közül, akik a verseny során parancsnoki pozícióban irányítják és segítik az embereiket.

Csapatfelmérés: a résztvevők egy gyors szintfelmérésen vesznek részt, az egyenlő erősségű csapatok összeállítása érdekében.

Harcra fel! Kezdődhet az akadályok leküzdése. A verseny célja az adott pályák lehető legrövidebb időn belüli teljesítése, amelynek során az összes akadályt le kell küzdeniük a csapatoknak. Amennyiben egy állomást is kihagynak, illetőleg próba nélkül tovább haladnak, az büntetési időt jelent.

A pályák abszolválása után a jól megérdemelt ebéd következik, majd eredményhirdetéssel és oklevél-átadási ceremóniával zárjuk a napot. A sikeres teljesítés után büszkék lesztek önmagatokra és csapatotokra, amiért „kiképzetté” nyilvánítottunk titeket.

Ez a program a játékos versengésről szól, extrém próbatételekkel színesítve.
A jókedv és a kellemes fáradtság garantált!