Rólunk

Császár László

Tulajdonos,
Vezető instructor

laszlo.csaszar@fightforfun.hu

Császár Laci vagyok, a FIGHT FOR FUN társalapítója, megálmodója és felépítője.

Gyerekkorom óta a tipikus fiús hivatások és kihívások vonzottak. Nem is volt kérdés, hogy a fegyveres testületi pályát választom, ahol az eltöltött hosszú, kalandos évek alatt sikerült a speciális műveleti területeken dolgozó egységeknél szolgálnom.

Karrierem során mindig volt kitől tanulni és büszkén tovább vinni azt a küzdőszellemet és alázatot, amitől harcossá érhet az ember.

“Vagy nyersz, vagy veszítesz, a többi csak vélemény! De ha veszítesz, akkor tanulj belőle!” Számos különleges műveletben oldottunk meg kemény fizikai terhelések alatt feladatokat, csapatban.
Társammal és barátommal, ez adta az alapötletet számunkra, a FIGHT FOR FUN extrém csapatverseny megalapításához. Külön-külön és együtt is bejártuk a világot, volt, amikor szakmai, máskor versenytapasztalatokat szerezve ezen a különleges, “military” területen.

Összeraktunk egy olyan programot, amelyben egy napra bárki belekóstolhat az akciófilmekben látott kihívásokba, és élményekkel gazdagon olyan tapasztalatokat szerez, amik még hiányoztak a “bakancslistáról”.

Teljesíts – Fejlődj – Alkalmazz, a Fight For Fun ezt garantálja nektek!


Murányi László

Tulajdonos,
Vezető instructor

laszlo.muranyi@fightforfun.hu

Murányi László vagyok, a FIGHT FOR FUN társalapítója, megálmodója és felépítője.

Gyermekkoromban már élsportolóként kezdett foglalkoztatni a gondolat, hogy profi szinten is szeretném magam kipróbálni valami egészen másban. Gimnazista éveim alatt jutottam el odáig, hogy mindent hátrahagyva, őrült módon készülve, saját magam is sanyargatva, megvalósítom hőn szeretett álmom, hogy kommandós legyek.

Mindent egy lapra feltéve, kizárólag arra összpontosítottam, hogy álmaim útjára léphessek. Büszkén mondhatom a sok szkeptikus vélemény ellenére, hogy sikerült! Sokban segítette elhivatottságomat a Bushido szellemisége, melynek útját azóta is járom, kedvenc gondolatom: „Nem tudtam, hogy lehetetlen, tehát megcsináltam.”

Ennek szellemében kezdtem el harcművészeti, küzdősport jártasságaim felépítését, melyet ma már oktatok is. Az élet rengeteg kihívással teli rögös utat generált pályafutásom során, így hamar megtanultam, hogy egy lábbal a földön hosszan állni, egyedül csak a gólya képes. Életem során hol Magyarországon, hol külföldön, hol valamely versenyen kellett bizonyítani rátermettségemet.

Hiszem, hogy az életben nincsenek véletlenek, így kerültem kapcsolatba társalapító barátommal, melynek eszenciájaként sikerült kitervelnünk ellenetek ezt a „merényletet”. 2017- ben létrehoztuk a FIGHT FOR FUN-t, melyet rengeteg előkészülettel, rendkívüli emberek segítségével és támogatásával sikerült testre szabnunk, és végleges formájában megvalósítanunk Dunaharasztiban.

Segítségeteket ezúton is nagyon köszönjük!